maart 1, 2021

Stereo Podcast App | Nog een speler op de markt.

Er zijn al een aantal verschillende podcast apps en website waarbij je kan beginnen aan je nieuwe carrière als podcast creator. Maar Stereo de nieuwe podcast App maakt het echt leuker!

Allereest dit is geen sponsor blog, ik waardeer een leuke nieuwe app. En praat daar graag over. Denny vertelde Victor en mij dat er een nieuwe app op de markt is en dat we dat moeten checken. Want als we niet face to face kunnen meeten, dan moeten we als nog de podcast door laten gaan. Maar aan de ene kant is samenkomen ons ding. De dynamiek wat je hoort tijdens de podcast is ons having fun, gieren, brullen en letterlijk ouwehoeren.
Met kitchen pimp Denny die lekker eten kookt en Victor de drank. De huidige corona maatregelen maakt het niet makkelijk als je om 21u weer thuis moet zijn. Dus wellicht als alternatief is het leuk om zo de podcast als nog door te laten gaan.

Wat is Stereo App – Live Talk & Podcast

Stereo is een app waar je samen met iemand anders een podcast of live talks kan opnemen. Je maakt een avatar van je zelf en dan zie je tijdens de live sessies de mond bewegen van je avatar. Een laagdrempelige manier van podcast opnemen met je telefoon zonder alle extra dure equipment.
Don’t get me wrong, the audio van een XLR mic zal altijd de beste optie zijn, maar als je niet de financiën hebt om daarin te investeren is Stereo App een leuke alternatief.

Maar….

Meeste van jullie weten dat wij met z’n drieën zijn en blijkbaar kan je alleen Live sessie opnemen als je met z’n tweeën bent. Dus dat is best wel een minpunt, dus ik dacht laat mij het even testen samen met mijn bestie Linda!

And we had a blast, ff een uurtje kletsen over Wandavision, Henry Cavill die strakst wordt vervangen als Superman.

Ja! Ik ben upset dat Henry Cavill wordt vervangen! Ik ben niet down! HE IS SUPERMAN!

Wil je onze eerste sessie beluisteren, click op de foto voor de sessie. We talk everything geek.

Denny & Victor zitten ook op Stereo App. Give them some love en volg ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top