maart 22, 2021

Trust Gaming Fyru GXT 258 4 in 1 streaming mic | Trash of aanrader?

Het wordt steeds makkelijker om een podcast te beginnen. We zitten ook nog eens langer dan jaar in lockdown zonder winkels, arcade hallen, sportscholen en dan moet je jezelf natuurlijk bezig houden. We hebben al eerder een blog geschreven over welke podcast equipment je nodig hebt om te starten, maar de Trust Gaming Fury GXT 258 heeft een betaalbare mic op de markt gedropt. En wat vinden wij ervan? Is het Trash of een aanrader?

Look and Feel

De microphone wordt verstuurd in doos als 4 losse stukken. De Mic, Stand, schroef voor onder de stand een Type C USB kabel. De mic voelt best zwaar en robust aan in je hand. De behuizing van alle componenten zijn allemaal van metaal.

De stand kan je beetje aanpassen, zodat het een beetje naar achter leunt als je het aan het praten bent. Niet iedereen vindt het fijn om het aan een Boom arm te zetten, dus dan is dit een leuke extra om je mic op tafel te plaatsen.

Op de bovenkant van de mic heb een knopje dat de recording pattern selection MODE of te wel opname selectie mode. Je kan kiezen uit 4 opname patronen: Cardioid (opnemen vanaf de voorkant van de mic), Bidirectional (opnemen van voor en achter), Stereo (opnemen van links en rechts) en Omnidirectional (het neemt alles op in de ruimte). Aan de bovenkant van de mic geeft het met licht ook aan welke mode je hebt ingeschakeld.

De mic heeft 2 knoppen, 1 voor mute/geluid regelaar van de mic en 1 voor voor headphone geluid. Daaronder een jackplug line-in om je headphone in pluggen.

Voor de kleurtjes liefhebbers heb je een knop aan de onderkant waardoor je de mic 5 verschillende kleuren kan geven.

Katjing

Maar hoeveel komst de Trust Gaming Fyru GXT 258 nou eigenlijk? Via BOL.COM kost hij gemiddeld € 109. Door ons te helpen. klik op de banner van deze blog. Dat helpt de podcast heel erg!

Kopen of Trash?

Dit is een absolute kopen! Voor een mooi prijsje heb je goede prijs kwaliteit verhouding. Een metalen behuizing met goede audio. Ze mogen zich zeker tot een van de betere mics noemen onder de podcast/streaming mics.

Winner, Winner Chicken Dinner!

Jij kan de Trust Gaming Fyru winnen. Hoe? Geeks Synergy mag 2 microphones weggeven en dat doen wij doormiddel van een leuke Pub Quiz! Op dinsdag 23 Maart om 19u hebben wij een online event waar wij Geek, Game, Anime en Space vragen stellen. Vragen over Geek Synergy en Trust Gaming geven elk dubbele punten, zodat jij meer kans maakt om een microphone te winnen.
Klik hier voor info en join onze Discord om het event bij te wonen!

En wil je meer informatie omtrent deze microphone willen lezen, check op de website van Trust Gaming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top